Ако любимият/ата ви е някоя от първите 6 зодии, значи вече сте разбрали какво разтапя сърцето му/й. Ако обаче не е, ето и останалите:

Везни - минерали: изумруд, аквамарин, сардоникс; цвят: индигов, розов, син

И жените, и мъжете Везни обичат красивото в дома и около себе си, защото без хармонията, сред която живеят, биха се разболели. Жената Везни би се зарадвала на бижу, но и на чаен сервиз за двама или на красиви чаши за вино. Мъжът Везни няма да откаже нов лаптоп - ако може супер мощен и скъп.

Скорпион - минерали: гранат, опал; тъмночервено, индигово, черно

И жените, и мъжете, родени в Скорпион са страстни и в същото време готови да мъстят, ако някой ги засегне. Ето защо можете да умилостивите жената Скорпион с красив мобилен телефон, комбиниран с бижу и чанта - скъпичко, но пък ще бъдете обожавани за такъв подарък. Мъжът Скорпион също ще се задарва на романтична вечеря за двама.

Стрелец - минерали: топаз, рубин; цвят: синьо, виолетово

И жените, и мъжете Стрелци са хора, на които нищо не им убягва. Виждат и своите и чуждите недостатъци, и нетактично ги споделят на всеослушание. Жените няма да откажат подарък - една седмица в СПА-хотел, където ще се възползват от всички разкрасяващи процедури. Мъжете не биха отказали маркова вратовръзка или портфейл.

Козирог - минерал: корал, оникс, малахит; цвят: индигово, зелено, черно, кафяво

И жените, и мъжете родени в Козирог са силно свързани с материалните неща. Ето защо няма да се обидят, ако им подарите нещо за дома, а ако сте си достатъчно близки просто им дайте пари, за да си купят онова, за което тайничко си мечтаят, но не се осмеляват да го поискат.

Водолей - минерали: син сапфир, аметист, бисер, корал; цвят: тъмносин, морскозелен, бежов

И жените, и мъжете Водолеи умеят да виждат в далечното бъдеще. Жените биха се зарадвали на екскурзия в чужбина или на поредица книги от любим автор. Мъжете няма да откажат уикенд за двама, ако може на място, където да не срещат познати и приятели.

Риби - минерали: аквамарин, тюркоаз; цвят: син, розов, светлосин.

И жените, и мъжете, родени в Риби са вечните оптимисти, но в същото време прекалено чувствителни и оплакващи се от най-малката несгода в живота. Жената Риби има нужда от материална стабилност - подарете й дебитна карта, а ако има вече такава - внесете пари. Това обаче не изключва букета. На мъжа Риби можете да подарите договор за съдружие в доходен бизнес, който той ще подпише, ако отдавна мечтае да се включи в него.

7. ВЕЗНИ - минерали: изумруд, аквамарин, сардоникс; цвят: индигов, розов, син

И жените и мъжете Везни обичат красивото в дома и около себе си, защото без хармонията, сред която живеят биха се разболели. Жената Везни би се зарадвала на бижу, но и на чаен серпвиз за двама или на красиви чаши за вино. Мъжът Везни няма да откаже нов лаптоп - ако може супер мощен и скъп.

8. СКОРПИОН - минерали: гранат, опал; тъмночервено, индигово, черно

И жените и мъжете родени в Скорпион са страстни и в същото време готови да мъстят, ако някой ги засегне. Ето защо можете да умилостивите жената Скорпион с красив мобилен телефон, комбиниран с бижу и чанта - скъпичко, но пък ще бъдете обожавани за такъв подарък. Мъжът Скорпион също ще се задарва на романтична вечеря за двама.

9. СТРЕЛЕЦ - минерали: топаз, рубин; цвят: синьо, виолетово

И жените и мъжете Стрелци са хора, на които нищо не им убягва. Виждат и своите и чуждите недостатъци и нетактично ги споделят на всеослушание. Жените няма да откажат подарък - една седмица в СПА-хотел, където ще се възплозват от всички разкрасяващи процедури. Мъжете не биха отказали маркова вратовръзка или портфейл.

10. КОЗИРОГ - минерал: корал, оникс, малахит; цвят: индигово, зелено, черно, кафяво

И жените и мъжете родени в Козирог са силно свързани с материалните неща. Ето защо няма да се обидят, ако им подарите нещо за дома, а ако сте си достатъчно близки просто им дайте пари, за да си купят онова, за което тайничко си мечтаят, но не се осмеляват да го поискат.

11. ВОДОЛЕЙ - минерали: син сапфир, аметист, бисер, корал; цвят: тъмносин, морскозелен, бежов

И жените и мъжете Водолеи умеят да виждат в далечното бъдеще. Жените биха се зарадвали на екскурзия в чужбина или на поредица книги от любим автор. Мъжете няма да откажат уикенд за двама, ако може на място, където да не срещат познати и приятели.

12. РИБИ - минерали: аквамарин, тюркоаз; цвят: син, розов, светлосин.

И жените и мъжете родени в Риби са вечните оптимисти, но в същото време прекалено чувствителни и оплакващи се от най-малката несгода в живота. Жената Риби има нужда от материална стабилност - подарете и дебитна карта, а ако има вече такава - внесете пари, което не изключва букета. На мъжът Риби можете да подарите договор за съдружие в доходен бизнес, който той ще подпиша, ако отдавна мечтае да се включи в него.