Асцендент в Стрелец

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Антония Михайлова

Оптимизъм, честолюбие, насочено към високи цели, приветливи, заинтересувани, покровителствени, всичко приемат като разбиращо се от само себе си и може да мислят само за себе си. Умеят да убеждават в своята правота, да отстояват гледна точка, която им изнася. Техният оптимизъм е вдъхновение за всички, които общуват с тях.

Радост от общуване, социални и религиозни интереси, възторженост, общителност, любов към природата, интерес към спорта, способност за самоизразяване, интерес към обучението, чувство за справедливост, многостранност, трудолюбие, много цели; хармонични отношения с ближните.

Сантименталност, раздвоеност, тщеславие, безпокойство, спонтанна смяна на настроенията.

Високодуховни, пълни с ентусиазъм, с енергия, вие обичате приключенията, промените, изследването на нови територии. Чувствате се като заключени, ако сте принудени да се намирате в един и същи спокоен, познат, безопасен и малък свят.

Вие сте неспокойни и се стремите към нещо по-голямо от другите, което сте успявали да изпитате и преди, и често живеете в своите видения и мечти за бъдещето. Склонни сте да вярвате, че някъде там, на друго място, тревата е по-зелена. Харесва ви постоянно да сте в движение – буквално или в мислите си. Като идеалистичен и оптимистичен човек винаги очаквате от бъдещето нещо по-добро.

Обичате да имате цел, към която да се стремите, но достигайки я, вече търсите следващата. Винаги в търсене на нови възможности, вие сте хазартен играч, готов на риск и усвояване на нови земи. Възможността да откриете нещо ново – това е, което прави живота интересен за вас.

Имате огромна вяра в живота и бързо идвате на себе си след разочарования и поражения. Свободолюбиви и независими, вие не понасяте дълго „заточения” и вашите приятели и любими трябва да уважават потребността ви от свобода и движение. Отговорностите и задълженията често ви дотягат и ви е може да се съпротивлявате на остаряването и необходимостта да приемете ограниченията на зрелия живот.

Вие сте дружелюбни и открити, весели и игриви. Умът ви е настроен философски и често сте напълно откровени в своите убеждения и виждания. Понякога, обхванати от ентусиазъм, можете да проявите склонност към преувеличение. Често обичате да наговорите и да наобещавате разни неща, при това доста убедително. Вие правите всичко нашироко и не търсите много сметка. Обичате да имате най-доброто и с цялото си сърце ненавиждате стиснатостта и дребнавостта.

Мечтите ви винаги са мащабни. Способни сте да възприемате големи картини, общи модели и принципи, добре се оправяте с политиката, бизнеса, висшето образование и религията.

Другите виждат във вас добър спортсмен и добър приятел, но невинаги последователен. Може да ви смятат за мъдър човек, тай като не се впускате в детайли и тривиалност, а сте способни да видите ситуацията изцяло, което открива нови възможности. Вие сте от тези, които вярват в чудеса, в благосклонността на съдбата или просто в късмета, никога не се разочаровате от живота и вдъхновявате и другите да гледат с оптимизъм на бъдещето.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Наука

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори