Няма две еднакви връзки. Затова може да се каже, че те се формират от решенията, които взимаме ежедневно. И разбира се, всички знаем, че изборът и действията на хората често се уповават на техния зодиакален знак. Вследствие на това е от съществено значение да разбереш зодията на бъдещата си партньорка, за да знаеш как и защо ще вземе решенията си относно теб и връзката ви. Повярвай ни, ще ти спести много стрес в бъдеще, като успееш да си гарантираш, че ще имаш щастливи взаимоотношения. Ето защо ти представяме класация на жените като партньори според зодиакалния им знак, започвайки от обявените за най-добри:

Стрелец

Жените, принадлежащи към зодия Стрелец, винаги са най-добрите половинки, тъй като не се колебаят да се опитат да подобрят хората около себе си. Ако успееш да впечатлиш представителка на този огнен знак, можеш да си сигурен, че тя ще се опита както активно и пасивно да разкрие твоята най-добра версия. Освен това жените Стрелци са безкористни и щедри хора, които нямат нищо против да поставят нуждите на другите пред своите.

Риби

Въпреки, че много често момичето Риби, изглежда отначало срамежливо, определено си заслужава да отделиш нужното търпение и усилие, за да я опознаеш. Тези жени са невероятно верни и винаги можеш да разчиташ на тях, за да се погрижат за сърцето ти. Освен това те умеят безпогрешно да разбират как се чувстваш в даден момент, без да се налага да казваш нищо. Сякаш това не беше достатъчно, но ето и още едно: те са много чувствителни и внимателни относно това, което казват и правят.

Козирог

По принцип, жената Козирог никога не се отказва и винаги полага максимални усилия за всяко нещо. Следователно винаги ще се опита да даде 100% от себе си и от времето си във всяка връзка, която има. Въпреки че е вярно, че може да изглежда наистина сложно и невъзможно да се справя с това, поради начина, по който обича да усъвършенства всичко, винаги ще бъдеш благодарен такава жена да присъства в живота ти. Без съмнение ще осъзнаеш, че денят без нея може да бъде наистина ужасен.

Везни

Никога не може да сбъркаш, ако излезеш на среща с момиче Везни. Известно е, че те са едни от най-истинските и искрени хора в целия хороскоп. Също така, те винаги показват положителен дух, помагайки на хората около тях да бъдат щастливи. Въпреки това, трябва да бъдеш много внимателен с думите си, когато се обръщаш към дама от тази зодия - те са склонни лесно да бъдат наранявани от чуждите думи и затова често са по-сдържани и затворени.

Близнаци

Жената Близнаци е здравословна комбинация от положителни и отрицателни черти. Ще получиш своя справедлив дял от забавни и вълнуващи моменти, но не можеш да избегнеш и трудните ситуации и сериозните препятствия. През повечето време представителките на зодията са много забавни, толерантни и широко скроени. Трябва обаче да си внимателен, защото те крият една тъмна страна, в която показват най-лошите си страхове и нещастия, с които ще трябва ти сам да се справиш по един или друг начин.

Водолей

Нежните представителки на тази зодия могат да се определят най-точно като „средна хубост“. С това искаме да кажем, че макар и да не са най-добрите, те също не са и най-лошите, следователно са точно по средата на класацията. Те са изключително лоялни и отговорни, когато става въпрос за взаимоотношения, но също така изглеждат много ексцентрични заради своята личност, която често не се харесва на много хора.

Лъв

Единственото нещо, което прави жените Лъв не толкова добри половинки, е фактът, че те са склонни да имат неразумни и особено нереалистични очаквания, когато става въпрос за самата връзка. Те вярват, че с мъжа до тях ще летят из розови облаци, всичко ще е невероятно романтично и магическо и така ще бъде до самия край, подобно на любовните холивудски филми. В резултат на това може да се окаже истинска борба да им угаждаш на прищевките.

Рак

Жените, които принадлежат към знака на Рака, като цяло са изключително приятни и любезни хора. За жалост, често са склонни да се влюбват изключително бързо, което в крайна сметка вреди на чувствата и разбива сърцата им. В резултат на това те започват да държат хората около себе си на сериозна дистанция, заради страха, че може отново да бъдат наранени.

Телец

По отношение на създаване на връзка с жената Телец, тя може да се определи като най-сложния случай в целия зодиак. Като цяло, тези жени не обичат самата идея да бъдат обвързани „сериозно“ с някого, така че само оттук всичко става трудно. Освен това, те също имат неприятния навик да разбиват мъжките сърца, така че бъди внимателен. Въпреки това, тяхната най-силна страна е, че са готови да оставят всичко, когато се привържат.

Овен

Представителките на зодия Овен могат да се определят с три думи: твърде много интензивност. Това ще получиш, когато решиш да излезеш на среща с момиче Овен. Тя е човекът, който ще иска да пришпорва всеки етап от връзката ви, което в крайна сметка е изключително натоварващо. Също така ще те накара да правиш неща, за които може да не си подготвен. И освен всичко това, тези жени имат навика да стават изключително прилепчиви и „нуждаещи се“, нещо, с което само човек с търпение може да се справи. Често искат да правят с теб всякакви неща, без значение как се чувстваш относно това.

Дева

От всички знаци на зодиака, жените Дева са известни с това, че е най-трудно някой да успее да им угоди, което ги превръща в истинско предизвикателство за мъжете. Подобно на някои други знаци, те имат големи очаквания относно връзките си, но винаги успяват да ги издигнат на следващото ниво. Също така, нямат проблем с честността, това е сигурно. Дори когато могат да наранят нечии чувства и да накърнят нечие его. В крайна сметка тези жени няма да се притеснят да омаловажат партньора си или го накарат да се чувства зле, ако знаят, че това ще бъде за тяхно добро в бъдеще, дори и да наранят мъжа до себе си с думи.

Скорпион

Трябва да бъдеш много внимателен с жената Скорпион, защото от всички зодии, тя е тази, от която най-много трябва да се страхуваш. Единственото, което можем да кажем за нея е, че трябва да бъдеш внимателен и бдителен всеки път, когато решиш, че си влюбен в жена от този знак. Като единствена черта за нейната личност ще кажем, че тя не зачита чувствата на своя партньор. Ако може да го нарани, ще го направи без да се замисли (жените Скорпиони се държат по изключително арогантен начин с хората, които смятат за „по-низши интелектуално“). В допълнение, те обичат да контролират всичко и често са безсърдечни. Но ако искаш да имаш за партньор жена от тази зодия, давай. Няма какво да губиш.